Sport

2014.03.20. 09:48

Nehéz a csalódáson túllépni

Az edzésről mentővel elszállított Roma Flóra hiányozni fog NRK csapatából a Kaposvár elleni meccsen.

Az edzésről mentővel elszállított Roma Flóra hiányozni fog NRK csapatából a Kaposvár elleni meccsen. Történt, ami történt, a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata előtt újabb feladat tornyosul. Noha az MTK-Budapest elleni balul végződött párharcot nehéz megemészteni – a rágódásra nincs idő, máris itt az újabb lecke. A nyíregyháziak a hetedik helyért viaskodnak a Kaposvárral, az egyik fél két győzelméig tartó sorozat első összecsapását a bujtosi csarnokban vívják, mégpedig pénteken (kezdés: 17.30 óra).

– Nehéz a csalódáson túllépni, különösen annak ismeretében, hogy a hétfői edzésen olyan teljesítményt nyújtott a társaság, hogy a legrosszabb szándékkal sem tudnék kivetni valót találni a csapat munkájában – jelezte Balázs István, a Fatum-Nyíruli-NRK trénere, hogy éppen ezért volt érthetetlen a fővárosiak elleni vasárnapi csatavesztés, főként a mutatott produkció.

– A kérdésem ennek kapcsán: mi történt huszonnégy órával korábban? Sajnos, az edzést beárnyékolta, Roma Flóra bokasérülése, akit mentő szállított el, így mások mellett rá sem számíthatok. Ilyen formán ebben a bajnoki szezonban „ezredszer” kell a csapatot újjáépíteni. Ennek érdekében, a szerdai edzés helyett csak a Kaposvár játékának videóról való elemzésével foglalkoztunk. Egyelőre nem tudom, mit várják a mérkőzéstől...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!