Sport

2014.03.02. 10:32

Sikerélménnyel kezdtek, sikerrel zártak

Debrecen - Győzelemmel zárta az alapszakaszt Debrecenben a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-s kosárlabda-csapata, amely a második helyen végzett a Keleti csoportban.

Debrecen - Győzelemmel zárta az alapszakaszt Debrecenben a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-s kosárlabda-csapata, amely a második helyen végzett a Keleti csoportban.Sikerélménnyel a hátuk mögött várták az alapszakasz utolsó bajnokiját a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő hölgy kosarasai. A juniorkorú játékosok ugyanis pénteki soproni győzelmükkel kiharcolták az országos döntőbe jutást, ők tehát pozitív töltöttel léptek pályára. 

A debreceni bajnoki sorsa egy percig sem volt kérdéses, a főiskolások magabiztosan hozták a papírformát, és ezzel megszilárdították helyüket a tabella második helyen, ami kedvező pozíciót teremt a rájátszásra.

 


Amatőr női NB

Debreceni EAC–Nyíregyházi FSE-NYKS 62–76 (12–28, 20–14, 17–25, 13–9)Debrecen, 30 néző, v.: Domán, Lengyel Á. NYFSE-NYKS: Papp K. 17/3, Földesi V. 2, Gömze 16/6, Páll V. 10, Farkasinszki O. 23. Csere: Popenko, Soós R. 4, Ónya 3, Tatai 1, Takács A. Edző: Farkasisnzki Gyuláné.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!