Sport

2014.03.24. 11:18

Tökéletesen bevált a számítás

Tavasszal a pályán először nyert, ám már nyolc forduló óta nem talált legyőzőre az NB III-as bátori futballcsapat.

Tavasszal a pályán először nyert, ám már nyolc forduló óta nem talált legyőzőre az NB III-as bátori futballcsapat.

Úgy szakadt meg a nyírbátoriak egyik sorozata, hogy a másik folytatódott. Az egyetlen szabolcsi NB III-as futballcsapat két hazai döntetlen után a tavasszal először nyert mérkőzést (igaz, két játéknappal ezelőtt már gazdagodott három ponttal, de akkor az Eger kizárása miatt ezért nem kellett megizzadniuk a játékosoknak), és már nyolc forduló, azaz hét lejátszott mérkőzés óta veretlen Márton István legénysége. Szombaton a Ferencváros II otthonában született meg az első idei siker (2–0), amelynek értékét növeli, hogy se szeri, se száma nem volt a bátori hiányzóknak.

Stabilan, fegyelmezetten

– A gólfelelősök nagy része valóban hiányzott, ezért leginkább Lipcsei Márkban bíztunk, illetve abban, hogy átlövésből, esetleg kontrából lehetünk eredményesek – mondta Márton István, a bátoriak edzője. – A számításunk tökéletesen bevált, hiszen a találkozó hajrájában Sándor Dávid távoli lövésből szerzett vezetést, amit a hosszabbítás perceiben Csáki József egy szépen kivitelezett ellentámadás végén tett biztossá. A mérkőzés elején a döntetlenből indultunk ki, de a szünetben már azt mondtam a srácoknak, hogy ezt a mérkőzést mindenképpen meg kell nyernünk. Stabilan védekeztünk, mindenki fegyelmezetten tette a dolgát, és csak rajtunk múlott, hogy már az első játékrészben nem szereztünk vezetést. Nekünk több góllal kecsegtető ellentámadásunk is volt, a Fradi viszont csak pontrúgásokból tudott egyszer-kétszer veszélyeztetni.

(A teljes cikket elolvashatja a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. március 25-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!