Sport

2014.03.05. 17:37

Új asztalokon követhetik Bencét

Nyírbátor - A nyírbátori iskola egykori növendéke avatta fel a pályázati úton nyert asztalokat, eszközöket.

Nyírbátor - A nyírbátori iskola egykori növendéke avatta fel a pályázati úton nyert asztalokat, eszközöket.

A Magyar Országos Asztalitenisz Szövetségnél (MOATSZ) nyert pályázat által két pingpongasztallal, -hálókkal, -labdákkal és -ütőkkel gazdagodott a nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Mondhatjuk, igazán jó helyre kerültek a felszerelések, hiszen ebben az intézményben tanult dr. Szarka György, a MOATSZ nyírbátori illetőségű elnökségi tagja valamint Majoros Bence, korosztályos válogatott játékos, a nyírbátori extraligás csapat frontembere.

– Nem is volt kérdéses, hogy ez az iskola nyer a pályázaton, hiszen Nyírbátor egyike a hat regionális központnak, Majoros Bence személye pedig garancia a számunkra, hogy jó helyre kerül az asztalcsomag – mondta a szerda délutáni ünnepélyes átadón dr. Stocker Miklós, a MOATSZ főtitkára. – Azt szeretnénk, ha a gyerekek használnák az eszközöket, játszanának velük és rajtuk, hogy újabb és újabb Majoros Bencék kerüljenek ki közülük.

A teljes cikket elolvashatja a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország 2014. március 6-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!