Sport

2014.04.07. 11:13

Meg kellene őrülni a sikerért

Hiányzik az önbizalom, az NYKK néhány játékosait arra kell bátorítani, hogy merjen dobni.

Hiányzik az önbizalom, az NYKK néhány játékosait arra kell bátorítani, hogy merjen dobni.Az alapszakasz utolsó fordulójában játszott mérkőzésen 91–82-re nyert a Körmend a bujtosi csarnokban, vasárnap, amikor az alsóházi középszakaszban találkoztak a felek 92–81-re. Vagyis, a jelek szerint mit sem változtak az erőviszonyok, amit az is megerősít, hogy a vasiak az élvonalbeli férfibajnokság mostani kiírásában mind a négy találkozásuk alkalmával legyőzték a Marso-NYKK-t.

– Szerettünk volna többet nyújtani attól, ami végül ezen a mérkőzésen sikerült, de ehhez harcosabb teljesítményre lett volna szükség a játékosok részéről – mondta Sitku Ernő, a nyíregyháziak vezetőedzője. – Nem azt akarom mondani, hogy nem küzdettek a fiúk, de egy ilyen mérkőzés megnyeréséhez még több kellett volna. A csapaton belül nem alakult ki egyfajta őrült hangulat, és korábban kiderült, hogy mi akkor tudunk igazán jól játszani, ha eljutunk abba a dimenzióba.

(A teljes cikk elolvasható a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 8-i számában.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!