Sport

2014.05.18. 20:59

A végére egy itthoni döntetlen

Nyíregyháza - A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza bronzéremmel fejezte be a bajnokságot.

Nyíregyháza - A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza bronzéremmel fejezte be a bajnokságot.

Tét nélküli meccsel zárta a szezont a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabda együttese. Vasárnap késő délután az egykoron nyíregyházi színekben játszó Tóth Edmond irányította Mizse KC volt a vendég a bujtosi csarnokban. Mindkét csapat érthetetlenül idegesen kezdett, majd a házigazdák rákapcsoltak és biztos előnnyel zárták az első játékrészt. Szünet után egy rossz szériával indítottak a hazaiak, így közelebb (20-17) került az ellenfél. A vendégek belelkesedtek és át is vették a vezetést (22–23). Aztán a házigazda kapcsolt rá és ismét fordult a kocka (28–27). Az utolsó percben 29-28-nál a hazaik támadták, ám eladták a labdát, a mizseiek pedig éltek a lehetőséggel és egyenlítettek.

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza–Mizse KC 29-29 (18–12)

Bujtosi csarnok, 150 néző, v.. Kiss O., Kiss Cs.

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza: Gadnai – Nagy 2, Kleis 2, Tarnavölgyi 2, Bursac 6, Kozma 2, Juhász 6. Csere: Boczák, Tamási (kapusok), Kaplonyi 2, Varga L. 3/1, Bécsi 3, Braun, Szőllősi 1, Orbán. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 8-8 perc.

Hétméteresek: 2/1, illetve 2/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!