Sport

2014.09.09. 17:07

A nélkülözhetetlen Szpari-kártya!

Nyíregyháza - Szeptember 15-ig még ingyen kiváltható a klubkártya, ami nélkül nem lehet NB I-es focimeccsre menni.

Nyíregyháza - Szeptember 15-ig még ingyen kiváltható a klubkártya, ami nélkül nem lehet NB I-es focimeccsre menni.

Miként arról már többször beszámoltunk szeptember 15-étől csak azonosító kártyákkal lehet megtekinteni az élvonalbeli focicsaptok tétmeccseit és a válogatott találkozókat. A három azonosító a klubkártya, a futball-kártya és az MLSZ-kártya.

A szurkolókat, így a Szpari drukkereit elsősorban a klubkártya érinti, ami a Nyíregyháza Spartacus klubirodáján kiváltható, és lehetőség van előregisztrációra is, szeptember 15-éig pedig a drukkereknek nem kell érte fizetniük.

A kártya nem bérlet

– Talán az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a klubkártya nem bérlet, azaz ez önmagában nem jogosítja fel a szurkolókat a mérkőzés megtekintésére, ez csak elengedhetetlen feltétele a jegyvásárlásnak - kezdte olvasóink tájékoztatását Szirtes Virág, a Nyíregyháza Spartacus marketingvezetője. Egyébként mintegy tíz percet vesz igénybe a klubkártya kiváltása. Mindezt célszerű összekötni a jegyvásárlással, így egy alkalommal belépőt is lehet venni és a klubkártyát is megkaphatja a szurkoló. Aki előregisztrál, és korábban elküldi adatait (név, születési hely és idő valamint egy fénykép) a [email protected] címre, még gyorsabban a kártyájához juthat.

– A hivatalos és általános szabály szerint egy szurkolónak csak egy klubnál lehet klubkártyája, nem lehet duplikáció! – folytatta a tájékoztatást Szirtes Virág. – Kizárólag klubkártya birtokában váltható névre szóló jegy az alábbi labdarúgó eseményekre: férfi nagypályás NB I-es bajnokság (OTP Bank Liga) mérkőzései, Magyar Kupa mérkőzései, amennyiben mindkét csapat NB I-es, a férfi nagypályás „A” magyar válogatott mérkőzései. A Magyar Labdarúgó Szövetség szervezte további labdarúgó mérkőzésekkel kapcsolatosan (Szuperkupa és Ligakupa döntő) a szövetség egyedileg hoz döntést a klubkártya-alkalmazás rendjéről.

Ellenőrizhetik az adatokat

– A klubkártya használata nem csak jegyvásárláskor, beléptetéskor is kötelező, mert a rendezőt a törvény feljogosítja arra, hogy a beléptetéskor a szurkoló személyes adatait a klubkártyán szereplő adatokkal összevesse.

– Ami ugyancsak nagyon fontos tudnivaló: szeptembert 15-től nem is tudunk kiadni klubkártya nélkül belépőt, mert a jegyvásárláskor a kártyán lévő vonalkód beolvasásával rögzítik az adatokat, a kártya nélkül ezt nem lehet elvégezni.

– Vannak kivételek, akiknek nem feltétlenül kell klubkártyát kiváltaniuk. Ilyenek a bérletesek, akik már megvették az idei szezonban a bérletüket (a következő szezontól nekik is kell majd, illetve, ha idegenbe szeretnének elutazni mérkőzésre, akkor is), a nem magyar állampolgárok, illetve hivatalos személyek, szervezők, klubnál dolgozó stáb, ellenőrök – mondta végezetül Szirtes Virág.

KM-ML

Amit a Szpari-kártyáról tudni kell

Készítés: A Városi Stadion kőpénztára (A klubház előtti bejárat mellett), hétfőtől péntekig. 14-18, szombaton 12-15.30. Szeptember 15-ig ingyenes, utána 400 forint.

Szükséges adatok: Név, születési hely, idő, fénykép (elkészítése a helyszínen)

A klubkártyákkal váltható belépők:

– Az NB I-es nagypályás bajnoki meccsek

– Magyar Kupa mérkőzések, amennyiben mindkét csapat NB I-es

– A nagypályás férfi válogatott mérkőzései

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!