Sport

2014.10.23. 10:46

Marics betalált, Gál jól játszott

Az amatőr UEFA Régió Kupa hazai selejtezőjében szereplő Kelet-Magyarország régió válogatott – a nyitkókörben, Írország ellen elszenvedett vereség után – második fellépésén javított.

Az amatőr UEFA Régió Kupa hazai selejtezőjében szereplő Kelet-Magyarország régió válogatott – a nyitkókörben, Írország ellen elszenvedett vereség után – második fellépésén javított. A Major László, Fecsku István (Rakamaz) páros által irányított házigazda Mórahalmon fogadta Izrael területi válogatottját és 2–0-ra győzött. A vendéglátó együttesben – akárcsak az első meccsen – ismét kezdőként kapott helyet Gál Richárd (Szatmár Unió FC) és Marics Gábor (Baktalórántháza), sőt, mindketten jól futballoztak. Olyannyira, hogy a baktai csatár szerezte a magyar együttes második gólját a mérkőzésen.

A torna zárónapján, pénteken Litvánia lesz az ellenfél Hódmezővásárhelyen, mégpedig tét nélküli összecsapáson. A továbbjutást jelentő csoportelsőség ugyanis már elúszott, az eddig minkét találkozón diadalmaskodó írek má aligha előzhetők meg...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!