Sport

2014.11.27. 09:11

Közös örömök és bánatok

Kisvárda - A brazil csatár, Myke Bouard Ramos góllal búcsúzott el a kisvárdai szurkolóktól.

Kisvárda - A brazil csatár, Myke Bouard Ramos góllal búcsúzott el a kisvárdai szurkolóktól.

A kapuba fejelte a labdát, aztán rohant a szurkolókhoz. Mintha csak búcsúzna. Myke Bouard Ramos, a Kisvárda Master Good csapatának közönségkedvence a nyírbátori megyei rangadón elvileg utolsó meccsét játszotta a szabolcsi NB III-as csapatban, hiszen januártól hivatalosan is az MTK játékosa. Persze előfordulhat, hogy a 22 éves támadót fél évre még kölcsönadják a feljutásért harcoló várdaiaknak, de azon a gólörömön nagyon az érződött, hogy elérkezett a búcsú ideje.

– Úgy gondolom, hogy ez volt az utolsó meccsem Kisvárdán, és januártól az MTK játékosa leszek – mondta megkeresésünkre Myke Bouard Ramos, aki jövő hétfőn utazik haza Brazíliába. – Csupa jó emléket viszek magammal, nagyon hálás vagyok a kisvárdaiaknak és köszönök szépen nekik mindent. A vezetőknek, a játékostársaknak és a szurkolóknak is. Rengeteg barátot szereztem, együtt éltünk meg sok örömet és sajnos bánatot is. Azt gondolom, az első fél évem jól sikerült, az ellenfelek is megismertek és magasabb osztályú csapatok is felfigyeltek rám. Aztán télen jött a bokasérülés, ami után nem tudtam hozzásegíteni csapatomat a bentmaradás kiharcolásához. Így is nagyon balszerencsés körülmények között estünk ki, majd a térdem sérült meg, így az NB III-ban játszott őszi szezon elején sem állhattam a rendelkezésre. Az év végére már sokat javult a lábam, bár tudom, nem mindig a legjobb formámat hoztam. Most hazamegyek, megerősítem a lábamat, közben pedig véglegesen eldől a sorsom, de úgy készülök, hogy januártól már az MTK edzésein kell részt vennem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!