Sport

2014.11.29. 10:43

Teljes kerettel készülnek a hetedikre

Nyíregyháza - A Biotech személyében új támogatója van a Nyíregyházi KC csapatának.

Nyíregyháza - A Biotech személyében új támogatója van a Nyíregyházi KC csapatának.

Egy csinos, szőke hölgy látogatta meg csütörtökön este a tréningre készülő Nyíregyházi KC játékosait. Kerecseny Zita, a Biotech nyíregyházi képviselője nem érkezett üres kézzel, hiszen a csapat legújabb támogatójaként ajándékokat adott át a kézilabdázóknak és a vezetőknek. Ezt követően kezdődhetett a gyakorlás, hiszen szombaton este újabb bajnoki játszik az együttes.

Rohanos, ügyes fiatalok

A Tiszavasvári úti csarnokban (kezdés: 18 óra) a MOL Pick-Szeged U 23-as együttes lesz majd a vendég. A szegedi fiatalok eddig háromszor nyertek ( a Mezőkövesd U 23, a Balassagyarmat és a Kecskemét ellen), többször csak egy góllal veszítettek és a tabella tizenkettedik helyén várják a mérkőzést.

- A szegedi együttest ügyes, technikás, tehetséges fiatalok alkotják, akik igen képzettek - kezdte az ellenfél bemutatását Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. – . Erősségük a fiatalos lendület, a taktikai fegyelem. Rendre türelmesen támadnak, várják, hogy az ellenfél kihagyjon, hiszen igazi átlövőjük csak egy van, mégpedig Fekete Bálint.

Fekete „Muki” unokaöccse

– A tehetséges játékos egyébként a korábban Nyíregyházán is szerepelt, jelenleg az ózdiakat erősítő Fekete László unokaöccse. Úgy vélem, hogy védekezésben végig összpontosítanunk kell, hogy ne találjanak rést majd a falunkon. Szintén fontos lesz, hogy hatékony legyen a visszarendeződésünk és ne adjuk esélyt a gyors vendégkontrákra.

– Optimista vagyok, hiszen a zsinórban megszerzett hat győzelem megfelelő önbizalmat adott a játékosoknak. Ráadásul ilyen is régen volt: nincs sérültünk, így a teljes keret rendelkezésre áll - így Varga Zsolt.

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!