Sport

2015.01.17. 15:46

Még erősebbek lesznek!

Igazolás nélkül is tovább acélosodik a tabellát vezető nyírbátori csapat – visszatér Dobos Balázs.

Igazolás nélkül is tovább acélosodik a tabellát vezető nyírbátori csapat – visszatér Dobos Balázs.Az lenne a szenzáció, ha a Nyírbátor NB II-es férfi kézilabdacsapata háza táján fenekestül felforgatnának mindent. Erre persze az égvilágon semmi ok nincs.

Tornáról tornára

Elvégre Váczi Sándor együttese pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot, ráadásul úgy acélosodik tovább, hogy nem érkezik új ember. Dobos Balázs ugyanis csaknem egyéves kihagyást követően elkezdte a munkát, bekapcsolódott a felkészülés gyötrelmeibe.

A térdsérülését műtéti beavatkozással is kúráló fiatal játékos bevethető lesz tavasszal – nem úgy a hasonló „baleset” következtében még mindig hiányzó Kovács Ákos.

Mindeközben alakul a gárda téli programja: február 8-án tornát rendez a Nyírbátor, amelyen vélhetően a román második vonalban érdekelt Szatmárnémeti, valamint az egyaránt az NB II-ben szereplő Balmazújváros II (az élvonalban jegyzett klub második számú csapata), illetve a Berettyóújfalu vesz részt.

A Váczi-legénység egy héttel később Fehérgyarmaton „tornázik”, míg az első tavaszi tétmérkőzést február 22-én tudja le.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!