Sport

2015.01.26. 08:48

Minden a váltás mellett szólt

Kisvárda, Nyírbátor - Barátokat hagyott a kisvárdai öltözőben a futball mellett tanító és tovább tanuló Oláh Dávid.

Kisvárda, Nyírbátor - Barátokat hagyott a kisvárdai öltözőben a futball mellett tanító és tovább tanuló Oláh Dávid.

Eljött a váltás ideje, Oláh Dávid három és fél év után távozott Kisvárdáról. A 26 éves futballista számára a civil életben is meghatározó lehet a 2015-ös esztendő, a futballpályán pedig immár a szintén NB III-as Nyírbátori FC sikereiért küzd.

– Két részre osztanám a kisvárdai időszakomat – kezdte az emlékezést a Nyíregyháza Spartacus színeiben az élvonalban is megfordult védő-középpályás. – Az első két év szenzációsan alakult, remek közösségbe kerültem, ahol öröm volt edzésre járni, pályán belül és kívül is nagyszerű társaság alakult ki. Nem mellékesen, a sikerek sem kerültek el bennünket, hiszen kétszer is megnyertük az NB III-at, a második bajnoki címet követően a Szeged ellen sikerrel megvívott osztályozós párharc is hatalmas élmény marad. Jött az NB II-es év, amelyre a kiesés ellenére ugyancsak pozitívan gondolhatok vissza, hiszen belekóstolhattunk a profi világba, a Ligakupa-sorozatnak köszönhetően élvonalbeli csapatokkal játszhattunk. Megadatott számomra, hogy ötezer ember előtt, a megyei rangadón csapatkapitányként vezettem ki a csapatot a nyíregyházi stadionban, ugyancsak rajtam volt a karszalag, amikor a Vasas elleni idegenbeli meccsen gólt szereztem és a Ligakupában az MTK hálójába is betaláltam. Ezzel együtt a 2014-es esztendőben kevés lehetőség jutott nekem.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország január 26-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!