Sport

2015.02.13. 18:03

Megkedvelték az MTK-nál is

Kisvárda - Myke Bouard Ramos nem csalódott, tudja, még keményebben kell dolgoznia.

Kisvárda - Myke Bouard Ramos nem csalódott, tudja, még keményebben kell dolgoznia.Ugyan az MTK szombati, Szigetszentmiklós elleni edzőmérkőzésén (3–0) csapata első gólját szerezte a szünet után beállva, sőt, Garami József szakmai igazgató igen elégedetten nyilatkozott vele kapcsolatosan („jó futballistának tartom, tetszik a játéka”), az új hetet mégis Kisvárdán kezdte Myke Bouard Ramos. A brazil támadó immár a fővárosi kék-fehér klub kötelékéhez tartozik, és 22 évesen a jövő embere lehet, de a további fejlődés reményében fél évre kölcsönadták az NB III-ban bajnoki címre hajtó szabolcsi csapatnak.

Visszavárják a fővárosiak

– Nem érzem magam csalódottnak amiatt, hogy vissza kellett jönnöm, sőt, boldog vagyok, hogy újra Kisvárdán lehetek – árulta el érdeklődésünkre Myke Bouard Ramos. – Tudom, még keményebben kell dolgoznom ahhoz, hogy a nyártól kezdve már egyértelműen helyem legyen az MTK-ban. Úgy éreztem, hogy a fővárosi klubban megkedveltek, elismerik a tudásomat, és várnak vissza. Addig pedig azon leszek, hogy a Kisvárdát hozzásegítsem a bajnoki címhez.

A várdai közönségkedvenc láthatott maga körül új arcokat az öltözőben, hiszen a téli szerzemények közé tartozó Kondás Kristóf, Szilvási Zoltán, Müller Zsolt, Farkas Márk és honfitársa, Lucas Marcolini mellett újabb próbajátékosok tűntek fel.

Megyénk másik NB III-as alakulata, a Nyírbátor szerdán a Tuzsért fogadta, és mivel a hétvégén szabadnapos lesz az Arany Fácán Kupán, szombaton megmérkőzhet megyebeli osztálytársával, a Kisvárdával. Annak a mérkőzésnek a várkerti műfüves pálya ad majd otthont.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!