Sport

2015.03.31. 11:45

Ilyen sem volt még: négy között az SZJE

Nyíregyháza - A szabolcsiak semmit nem bíztak a véletlenre, és a kaposvári visszavágón kiharcolták a továbbjutást.

Nyíregyháza - A szabolcsiak semmit nem bíztak a véletlenre, és a kaposvári visszavágón kiharcolták a továbbjutást.Története legjobb eredményét éri el a Szabolcs Jégsport Egyesület! A legutóbbi évadban megszerzett ötödik hely után már biztos hogy előrébb végez a nyíregyházi együttes, amely bejutott a legjobb négy közé. A rájátszás ergyenes kiesés szakaszában az SZJE a pécsi székhelyű Legio Sopiane legénységével találkozott. Mint arról már beszámoltunk, az első – Debrecenben rendezett – „hazai” összecsapáson – a szabolcsiak 8–5-re nyertek, és bár a visszavágót 6–4-re elbukták, 12–11-es összesítéssel ők kerekedtek felül a párharcban.

A tét nagyságához illően a vendégek semmit nem bízták a véletlenre, kétnapos túrát szerveztek somogyi megyeszékhelyre, elkerülendő a fárasztó utazás okozta terhet. Igen, Kaposvárra, mert a pécsi egyletnek sincs játékra alkalmas létesítményük...

A jelek szerint megérte a szervezőmunka, a tavaly neggyedik pozícióban záró házigazdákkal szemben kemény meccsen sikerült kivívni az előrelépést garantáló sikert. A Szabolcs Jégsport Egyesület A következő ellenfél a Kanadai Magyar Hokiklub lesz, amely a székesfehérvári Hevülettel vívott különcsatában büntetőkkel vívták ki a továbbjutást.

KM

Jégkorong: Ob IV.

Legio Sopianae–Szabolcsi JE 6–4 (2–2, 2–1, 2–1)

Gól: Szabó A., Szabó D., Vincze, Filep.

Jók: Fórizs, Marozsán, Nádasdi, Filep.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!