Sport

2015.03.06. 08:33

Jegyzet: Sietősre vett fura figura

<em>Leszögezem, úriember módjára viselkedett, a meccset is korrektül értékelte, a vereség okait sem hárította másokra. Csak az a félmondat ne szaladt volna ki a száján Székely Norbertnek, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat edzőjének a szerda esti, meccset követő kötelező sajtótájékoztatón, hogy „essünk túl rajta, mert sietünk, nagyon hosszú út van még előttünk.” </em>Bodnár Tibor jegyzete.

Leszögezem, úriember módjára viselkedett, a meccset is korrektül értékelte, a vereség okait sem hárította másokra. Csak az a félmondat ne szaladt volna ki a száján Székely Norbertnek, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat edzőjének a szerda esti, meccset követő kötelező sajtótájékoztatón, hogy „essünk túl rajta, mert sietünk, nagyon hosszú út van még előttünk.” Bodnár Tibor jegyzete.Úgy tűnik, ez a bélyeg rajtunk marad. Hiába jött házhoz az autópálya, megfelezve ezzel a Dunántúl és a Nyíregyháza közötti hat-hét­órás utazást, mi már mindig messze leszünk. Mondjuk az senkit nem érdekel, hogy nekünk ugyanolyan messze vannak ők, és míg a többi csapatnak egyszer kell jönnie ide, addig a szabolcsiaknak rendre kijut a nagy utazásból. És a „mesés Nyugaton” nem lehet kifogás a távolság.

De a legszebb... Talán negyedórával a meccs vége után nyíregyházi barátja kereste a fehérvári edzőt, hogy megvendégelje a büfében, és egy kis ajándékkal is kedveskedjen neki. Éppen akkor gördült ki a fehérvári busz a bujtosi csarnok parkolójából. A kedveskedésre nem maradt lehetőség – viszont a csapat a tervezettől néhány perccel hamarabb hazaért...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!