Sport

2015.03.31. 09:55

Úgy ébredt, hogy legurítja a tizenegyest

Nagyecsed - Ádámszki Róbert kitalálta és Török Istvánnal megvalósította a büntető rafinált végrehajtását.

Nagyecsed - Ádámszki Róbert kitalálta és Török Istvánnal megvalósította a büntető rafinált végrehajtását. A szabály nem tiltja, mégis kevesen vállalják be. A nagyecsediek megtették – bejött. A megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoportot uraló, valamennyi eddigi meccsét megnyerő, immár száztizennégy gólnál tartó együttes tagjai ugyanis kis turpisággal dobták fel a hangulatot a Beregdaróc elleni fellépésen. A hazaiak elkalapálták a vendégeket (8–0), de nem is ez az érdekes.

A második félidőben, 2–0-ás állásnál tizenegyeshez jutottak a házigazdák, aminek végrehajtását meglehetősen megcifrázták...

– A meccs reggelén felrémlett bennem, mi lenne, ha tizenegyest kapunk, akkor azt a megoldást választanám, hogy legurítom a labdát. Soha nem csináltam még ilyet, épp itt volt ideje... Szóltam Török Istvánnak, aki kissé meghökkent az ötlettől, sőt elsőre kicsit odzkodott is tőle, aztán csak belement. Erről nem tudott senki, csak őt avattam be. A második félidő elején aztán befújták a „tizit”. Intettem Pistának, hogy figyeljen, mehet a dolog. Egy picit belepöcköltem a labdába, előre, hogy ne legyen les. Neki csak arra kellett ügyelni, hogy ne fusson be hamarabb, és belsővel belőtte. Mielőtt bárki rosszra gondolna, ezzel egyáltalán nem az volt a célunk, hogy az ellenfelet megszégyenítsük, eszünkbe se jutott. Sokkal inkább, Fodor András elnök úrnak akartunk örömet szerezni. Ennyi az egész. Azóta sokan kérdezik, tényleg így történt és hogy jutott eszembe. Jött magától... Egyszer bejött, de aligha lesz ismétlés.

Az ominózus összecsapáson még egy büntetőt ítéltek a listavezető. Nos, ebbe is színt vittek a szatmáriak: a kapus, Szabó Attila merészkedett előre és annak rendje és módja szerint bevarrta a labdát.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!