Sport

2015.04.24. 12:44

Itthon vállalni kell a kockázatot

Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 24. forduló: Az utolsó tavaszi hazai dupla, avagy a Nyírbátor a Kazincbarcikát, a Kisvárda a Felsőtárkányt fogadja.

Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 24. forduló: Az utolsó tavaszi hazai dupla, avagy a Nyírbátor a Kazincbarcikát, a Kisvárda a Felsőtárkányt fogadja.

Nyírbátori FC–Kazincbarcikai SC (szombat, 17 óra)

Kovács János, a nyírbátoriak edzője: – A szabadnapunk előtt és után is vereséget szenvedtünk, így szükségünk van a sikerélményre, no meg jó lenne ismét gyarapítani a pontjaink számát, amivel végképp stabilizálnánk helyünket a középmezőnyben. Nem panaszképpen, de minden meccs előtt történik olyasmi, ami keresztülhúzza a számításainkat, legutóbb Benkő Balázs betegsége volt ilyen, rá még most sem számíthatunk. Ezek miatt még egyszer sem küldhettünk az ideálisnak vélt csapatot a pályára. Ugyanakkor a játékosokra jellemző fanatizmus sok nehézségen átsegített már bennünket, bízom benne, hogy ez így lesz a Kazincbarcika ellen is. Ellenfelünk a Kisvárda utáni legjobb játékoskerettel rendelkező csapat a csoportban, csakis úgy lehet esélyünk ellene, ha a szebbik arcunkat mutatjuk.

Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója: – A múlt hetihez hasonlóan megint olyan mérkőzés vár ránk, ami papíron talán könnyűnek ígérkezik, mégis az edzőkollégák elmondásai alapján a jelenlegi Felsőtárkánynak az első ötben, de lehet inkább az első háromban lenne a helye, mivel a Mezőkövesd alaposan kisegítette őket játékosokkal. Tizenkét új, döntően NB I-es vagy NB II-es múltú futballistát igazoltak, nem véletlenül verték meg tavasszal a Hatvant is. Mindezekért nem vehetjük mi sem félvállról a meccset, ugyanakkor otthonunkban természetesen vállalni kell egy kis kockázatot, és a saját pályánkon mindenképpen meg kell szereznünk a kötelező győzelmek kategóriájába tartozó három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!