Sport

2015.04.30. 13:46

Túl a nagy süteményezésen

Nyíregyháza - Pekár László ajándékot is vitt az ifjú Szpari-­drukkernek.

Nyíregyháza - Pekár László ajándékot is vitt az ifjú Szpari-­drukkernek.

A szerdai szeles időben tartott edzést követően a Nyíregyháza Spartacus néhány focistája egy belvárosi sütisnél találkozott. Miként azt lapunk is megírta, a győri sikert követően Mátyus János, a Szpari mestere azt nyilatkozta, hogy a harmadik gólt szerző Pekár Lászlót és társait meghívja egy sütizésre. A hírre néhány nyíregyházi cukrászda bejelentkezett vendéglátónak, és szerdán dél után nem sokkal meg is érkeztek az édesszájú focisták.

Egynapos lesz a felcsúti út

A tulajdonos és kisfia nagy Szpari-drukkerek, és örömmel látták vendégül a nyolc focistát. Pekár László nem érkezett üres kézzel, hiszen az egyik edzés után készült közös képet dedikáltatta társaival, és azt adta át az ifjú Máténak, aki természetesen nagyon örült a meglepetésnek. Egyébként édesapja nem avatta be abba, hogy kik lesznek majd a vendégek, így aztán Máténak nagy volt öröme.

A csapat egyébként pedig készül a szombati megmérettetésre, amikor is a felcsúti stadionban kell majd vitézkedniük. Sajnos, Zurabi Arziáni és Zorán Kostic sárga lapok miatt hiányozni fognak, Bosnjak Predrag viszont pályára léphet. Remélhetőleg Igor Zofcák is, aki az MTK elleni meccset betegség miatt hagyta ki. Korábban felmerült, hogy kétnapos lesz a túra, ez megváltozott. Pénteken este fél héttől a városi stadionban lesz az edzés, a csapat csak szombaton indul majd Felcsútra.

Tudnivalók Felcsútra

A szombati mérkőzésre online is lehet jegyet váltani; a vendégszektorba csak Szpari-­szurkolói kártyával tudnak belépni a szurkolók, mással (például MLSZ) nem. A helyszínen lesz vendégpénztár, mely a mérkőzés előtt két órával nyit, a jegyek ára ezer forint.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!