Sport

2015.05.19. 11:14

Duplázók: a Zöldi-lányok és Becser Dominik

Nyíregyháza - Hazai sikerek a Tenisz Park Kupa idénynyitó korosztályos teniszversenyen.

Nyíregyháza - Hazai sikerek a Tenisz Park Kupa idénynyitó korosztályos teniszversenyen.

Idényt nyitottak a Városi Stadion teniszpályáin, ahol a Tenisz Park Kupa korosztályos versenyt rendezték meg. Nemcsak a környékbeli, hanem a távolabbi versenyzők játékkedvét is megmozgatta a viadal, így Budapestről is érkeztek a nyíregyházi teniszcentrumba.

A hazai versenyzők, vagyis a Tenisz Park SE játékosai jól szerepeltek: a lányoknál a 12 évesek között Zöldi Alíz, a 14 esztendősek kategóriájában nővére, Zöldi Martina nyert. A fiúknál Becser Dominik duplázott, a 14 és a 16 esztendősek korosztályában is elvitte a pálmát. Utóbbi korcsoportban kettős Tenisz Park-siker született, hiszen a körmérkőzéses viadalon végül Páll Marcell végzett a második helyen. Varga Viktória a 12 éves lányok között szerzett harmadik helyezést, holott ő még csak most töltötte be a kilencedik életévét. A más megyebeli klubokból érkezett játékosok közül Baranyai Dóra második lett a 12 évesek között, míg Marjay Soma Ákos a 14 évesek korosztályában lett harmadik.

Közben Budapesten megrendezték a korosztályok tavaszi tízek bajnokságát, és a 12 esztendős fiúk között Páll Noel a hetedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!