Sport

2015.05.31. 11:10

Tágasabb terem, bővülő lehetőségek

Nyírbátor - A pályafutását Németországban folytató Majoros Bence eredményei is kellettek a klub ilyen szintű elismertségéhez.

Nyírbátor - A pályafutását Németországban folytató Majoros Bence eredményei is kellettek a klub ilyen szintű elismertségéhez.Megszépülve, kibővítve adták át a Győrfi Tibor Edzésközpontot, amely a Nyírbátori ASE asztaliteniszezőinek állandó otthona. A 18,1 millió forintos beruházásból 13,8 milliót biztosított a Magyar Országos Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ), a 4,3 milliós önerőt a bátori önkormányzat tette ahhoz hozzá, hogy az energetikai korszerűsítés mellett a nyílászárókat és a parkettát is kicserélhessék valamint egy fal bontásával a használható alapterület is bővülhessen.

A klub részéről Csekő Sándor és Szarka György klubvezetők a beruházás megvalósításában résztvevőknek mondtak köszönetet, míg Máté Antal polgármester az egyesületben évtizedek óta tartó szisztematikus munkát méltatta, amelynek egyik legnagyobb eredménye az, hogy immár ilyen színvonalú teremmel rendelkeznek.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2015. június 1-jei számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!