Sport

2015.06.09. 10:43

Negyedszer is „tiki tiki tamba”

Kisvárda - Fodor András már a megyei első osztályban is bajnoki címet ünnepelhetett, amit három elsőség követett az NB III-ban.

Kisvárda - Fodor András már a megyei első osztályban is bajnoki címet ünnepelhetett, amit három elsőség követett az NB III-ban.

Az utóbbi négy évben háromszor játszott az NB III-ban a kisvárdai futballcsapat, és valamennyi alkalommal megnyerte a bajnokságot – közben egyszer búcsúzott az NB II-től. A sorozat azonban úgy teljes, ha hozzátesszük: a 2011-es megyei I. osztályú bajnoki címmel együtt az utóbbi öt bajnoki évben négyszer végzett a maga sorozatában az élen a csapat.

Mind a négy elsőségből játékosként egyedül Fodor András vette ki a részét, négy aranya van még ebből az időszakból Petranics Szergejnek is, de a mostanihoz már kapusedzőként tette hozzá a magáét. Habár vannak olyanok, akiknek ennél is jobb a mutatójuk várdai színekben...

A bajnokavatók velejárója az a „tiki tiki tamba” kezdetű felelgetős dal, amelyet rendre Fodor András vezényel Várdán. Honnan ered az egész?

– Futballista berkekben elterjedt ünneplési forma ez, de nem mindenhol viszik ki a pályára és be az öltözőbe, meg aztán talán kevesen is tudnák olyan beleéléssel vezényelni, ahogy én teszem – mondta a várdai vezérszónok. – Az első alkalomnál, még a megyében szerzett bajnoki cím után jól sült el az egész, azóta már kérik tőlem, és szerencsére rendre van rá alkalom. Mindenkinek köszönet jár érte, hogy átélhetjük ezeket a pillanatokat. A városnak, hogy kiállnak mellettünk, a bennünket mindenhova elkísérő szurkolóknak, Révész Attilának, aki bízott bennünk és bennem is, itt tartott és nem engedett el, és persze a vezetőségnek is.

 A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország június 10-i számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!