Sport

2015.06.10. 19:59

Oda lett az első félidőben szerzett előny

Nyíregyháza - A körítéssel nem volt gond. Sőt! Az tréningező atlétákkal majd félezren voltak szerda délután a nyíregyházi stadionban, ahol a másodosztályú U 17-es bajnokságban csoportjában élen zárt Bozsik Akadémia a szolnokiak ellen lépett pályára.

Nyíregyháza - A körítéssel nem volt gond. Sőt! Az tréningező atlétákkal majd félezren voltak szerda délután a nyíregyházi stadionban, ahol a másodosztályú U 17-es bajnokságban csoportjában élen zárt Bozsik Akadémia a szolnokiak ellen lépett pályára. A tét az első osztályba jutás, az egyik elődöntő első meccsét rendezték. Az első félidő a hazaiaké volt, a nyíregyháziak meggyőzően játszottak és Bereczki Tamás ravasz szabadrúgásával, majd Mihali Ferenc szép lövésével megnyugtató előnyhöz jutottak.

Aztán a második félidőben nem sikerült nagyobb fokozatra kapcsolni, ez pedig felhozta a Tisza-partiakat, akik előbb (68. perc) kihasználták a Bozsik védelmének bizonytalanságát és szépítettek. Ezt követen volt pár helyzete a Bozsiknak, ám amíg ezek kimaradtak, a vendégek a hajrában (90. perc) egy jól eltalált lövéssel egyenlítettek. A visszavágó szombaton lesz Szolnokon, ahol nehéz kilencven perc vár a mieinkre. A győztes a Grosics Akadémia-Gödöllő párviadal továbbjutójával játszik szintén oda-visszavágót, a győztes jut fel az első osztályba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!