Sport

2015.07.02. 16:49

Diszkoszvetőink még versenyeztek egyet az utánpótlás Eb előtt

Nyíregyháza - Az utánpótlás Európa-bajnokság előtt utoljára versenyeztek a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetői.

Nyíregyháza - Az utánpótlás Európa-bajnokság előtt utoljára versenyeztek a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetői.

Az utánpótlás (U23) Európa-bajnokság előtti utolsó edzőtáborozásuknál tartanak a Nyíregyházi Sportcentrum Tallinnba készülő diszkoszvetői. Káplár János, Szikszai Róbert és Kerekes Dóra a tatai edzőtáborban készülnek szombatig edzőjük, az U23-as kontinensbajnokságra szintén utazó edzőjük, Kerekes László irányításával.

Az edzéseket szerdán megtörték egy picit a versenyzők, hiszen az Eb előtt utoljára versenyeztek – átruccantak Szombathelyre, ahol a Su-Di-Ka Kupán vettek részt. A férfiak versenyét a korosztály friss magyar bajnoka, Káplár János nyerte, az elsőséghez 57.13 méteres dobásra volt szüksége. A miskolci ob-n három érvénytelen dobással kieső Szikszai Róbert ezúttal is technikai jellegű gondokkal küszködött, de a hatból két érvényes kísérlete azért így is volt, és az utolsóra dobott 56.69 méteres kísérlettel felkapaszkodott klubtársa mögé a dobogó második fokára. A nők versenyét Kerekes Dóra nyerte, ő 50.17 métert teljesített.​

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!