Sport

2015.07.07. 17:08

Mindegy hol, csak játszhasson

Nyírbátor - Váltás a bajnoki cím után: Soós Tibor még ki szeretné próbálni magát a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - Váltás a bajnoki cím után: Soós Tibor még ki szeretné próbálni magát a labdarúgó NB III-ban.

Sikerélménnyel felvértezve vágott bele az újba. Soós Tibor bajnoki címet nyert a tuzséri csapattal a megyei I. osztályban, és a 17 gólja miatt sem kellett szégyenkeznie – igaz, a házi góllövőlistán a második helyre szorult a 19 találatos Hricskevics Sándor mögé. Szóval, ilyen előzmények után igazolt Nyírbátorba a hórihorgas futballista, akinek a számára nem ismeretlen az NB III-as közeg, hiszen kisvárdai színekben szerepelt ebben az osztályban. Sőt, az NB II-ben is.

– Minden rendben volt Tuzséron, remek közösséget alkottunk, megnyertük a bajnokságot, de szerettem volna még feljebb lépni, így kapóra jött a nyírbátoriak megkeresése – mondta a keddi két edzés között Soós Tibor. – Fiatalos csapatba kerültem, sokakat ismertem korábbról, úgyhogy a beilleszkedéssel nincs problémám. A nagy meleggel annál inkább, ilyen hőségben embertpróbáló edzeni, ráadásul éppen kedden kezdtük meg a napközis, két edzéses időszakot. Nem fázunk, annyi biztos.

A teljes cikk megtalálható a Kelet-Magyarország 2015. július 8-i számában.

- KM-BT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!