Sport

2015.07.10. 18:00

Nem volt jó Josipnak lenni Bence ellen

Nyírbátor - A nyírbátori Majoros Bence győzelemre vezette a magyar ifjúsági fiúválogatottat a pozsonyi asztalitenisz serdülő és ifjúsági Európa-bajnokság nyitómérkőzésén.

Nyírbátor - A nyírbátori Majoros Bence győzelemre vezette a magyar ifjúsági fiúválogatottat a pozsonyi asztalitenisz serdülő és ifjúsági Európa-bajnokság nyitómérkőzésén.A horvátok elleni mérkőzéssel kezdte meg szereplését a magyar fiú ifjúsági válogatott a pozsonyi, 58. alkalommal kiírt serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságon. A mieink nagy csatában, 3–2-re nyertek úgy, hogy a csapat nyírbátori éljátékosa, Majoros Bence az elvártak szerint teljesített, és mindkét egyes mérkőzését megnyerte.

Bence előbb a Josip Abanas elleni 3:0-s győzelemmel juttatta 1–0-s vezetéshez a mieinket, majd 2–1-es horvát vezetésnél egy másik Josipot, Mustapicot verte meg 3:2-re. Majoros már 2:1-es szetthátrányban volt, és ha nem fordít, akkor nem nyílott volna meg Bruckner Máté előtt az esély, hogy begyűjtse a mieink nyitó sikeréhez szükséges győzelmet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!