Sport

2015.08.10. 12:34

Még ez sem volt az igazi!

Nyírbátor - Akadtak biztató jelek a nyírbátoriak játékában, de a hibákat megbüntették.

Nyírbátor - Akadtak biztató jelek a nyírbátoriak játékában, de a hibákat megbüntették.

Sikeresebb nyitányt is el tudtak volna képzelni az NB III-as nyírbátori futballcsapatnál, amely vasárnap második bajnoki meccsét is elvesztette (4–2), ezúttal a DVSC-DEAC otthonában.

– Nem így terveztük a rajtot, de most már akadtak biztató jelek küzdőképességben és játékban is – mondta Kovács János, a nyírbátoriak edzője. – Az első félidőben a védekezést szinte hibátlanul megoldottuk, kevés híja volt, hogy előnnyel vonuljunk szünetre, de nem tudtuk kihúzni, jött a hazaiak egyenlítése. Alighogy megkezdődött a második játékrész, újabb hibát követtünk el, az NB I-es játékosokkal megerősített ellenfél pedig azt megint könyörtelenül kihasználta. Igyekeztünk lelkesedéssel, szervezettséggel eltüntetni az olykor meglévő tudásbeli különbséget, de nem segítette a törekvéseinket, hogy az elején gólt szerző Török Istvánt, majd a helyére beállt Nagy Dávidot is sérülés miatt kellett lehívni a pályára. Mire átszerveztük a csapatot és felvették a ritmust a friss erők, újabb gólt, gólokat kaptunk. Hozzá kell tennem, nem ugyanez lett volna a helyzet, ha az első gólunknál kiállítják a durván szabálytalankodó debreceni kapust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!