Sport

2015.09.18. 11:04

A munkába temetkeztek és bizakodnak a nyírbátoriak

Labdarúgó NB III: A szombati Felsőtárkány elleni hazai mérkőzésen feledtetné az elmúlt két idegenbeli pofont a Nyírbátori FC csapata.

Labdarúgó NB III: A szombati Felsőtárkány elleni hazai mérkőzésen feledtetné az elmúlt két idegenbeli pofont a Nyírbátori FC csapata.

Miközben egymás ellen játszik a Nyírbátori FC-t egy-egy hetessel megkínáló Jászberény és Cegléd, az NB III-as szabolcsi csapatnál azon fáradoznak, hogy feledtessék az egymás után kapott két idegenbeli pofont. Ehhez a Felsőtárkánynál jobb ellenfelet keresve sem lehetne találni, hiszen az érkező hevesiek egy győzelemnyi távolságban vannak a bátoriakhoz képest.

– Szerdán a gól nélkül végződött Balkány elleni edzőmeccsel hangolódtunk a folytatára, csütörtökön pedig már a hangulaton is érezhettünk némi változást – monsta a szombati (kezdés: 16 óra) hazai bajnoki kapcsán nyírbátoriak megbízott edzője, Tóth Tibor. – A munkába temetkeztünk, nagyobb volt a terhelés a héten, jól elment az idő az edzéseken... Talán a Felsőtárkány nincs olyan stabil csapat, mint amilyen a Cegléd volt, ám csak akkor lehetünk sikeresek, ha a meglévő hiányosságainkat akarati tényezőkkel pótoljuk. Adva a lehetőség a javításra, én bizakodó vagyok!

Az eddig sérült bátori játékosok közül Pálvölgyi Balázs leülhet a kispadra, Szilágyi Krisztián és Nagy Dávid mellé viszont Baglyos Levente neve is felkerült a maródiak listájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!