Sport

2015.09.02. 17:38

Ahogy ígérte, megjött az új trinidadi légiós

Nyíregyháza - Huszonhat órás repülőút után Darlene Ramdin csatlakozik a Fatun-Nyíregyháza csapatához.

Nyíregyháza - Huszonhat órás repülőút után Darlene Ramdin csatlakozik a Fatun-Nyíregyháza csapatához.Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó! Nos, Darlene Ramdin szeptember 2-ra ígérte magát, majd annak rendje és módja szerint szerdán délben megérkezett Magyarországra. A ferihegyi landolást követően folytatódott az út, mígnem a több, mint egy napos utazást követően megérkezett a célállomásra – a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának új szerzeménye.

A Trinidad és Tobagó válogatottját erősítő, nyitásfogadó, valamint négyes ütő poszton bevethető hölgy a brazil Debora Ribeiro Araujo, valamint a venezuelai Carolina Nelmaira Valdez mellett a klub immár harmadik légiósa.

– Huszonhat órát utaztam, kicsit fáradt vagyok, de izgatottan várom a folytatást – nyilatkozta Darlene Ramdin rögtön azt követően, hogy a nyírségi klub képviseletében Kőhalmi Richárd tréner fogadta a repülőtéren. – Kíváncsi vagyok mi vár rám, a délutáni edzésen már részt veszek, hogy minél hamarabb megismerhessem a csapattársaimat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!