Sport

2015.09.12. 18:49

Fut a Szpari-szekér, eddig hétből hét!

Felsőtarkány - A Szpari négy góllal szerezte meg az újabb három pontot Felsőtárkányban.

Felsőtarkány - A Szpari négy góllal szerezte meg az újabb három pontot Felsőtárkányban.

Miként az várható volt, a házigazda alaposan megszervezte a védekezését szombaton délután. A felsőtárkányiak egy ideig bírták is a listavezető Szpari ellen, ám félórához közeledve csak megrezdült a hálójuk. Törtei Tamás harminc méteres szabadrúgása a felső lécről pattan t gólvonalon túlra. Pölöskey Péter ég biztos ami biztos alapon belepiszkált a labdába, ám a gól Törteié. A játékrész hátralévő részében még kétszer mentett a tárkányi kapufa, előbb Törtei, majd Pölöskey lövésénél.

A második félidő elején növelhette volna előnyét a nyíregyházi együttes, ám Pölő már csak a kapussal állt szemben ám nem tudta értékesíteni a ziccert. Nem sokkal később Luis Colonel Ramost sérülés miatt le kellett cserélni. A tárkányiaknál két egykoron nyíregyházi színekben is játszó focista kapott helyet, Reznek Donát és Molnár Marcell, előbbi passza után utóbbi előtt adódott a hevesiek egyetlen nagy lehetősége, ám a támadó hibázott. Ez meg is bosszulta magát, mert pár perccel később Rezes László kényszerítőzött Pölöskeyvel, majd 14 méterről biztosan lőtt a kapuba. Három perc múlva újra büntettek a vendégek, Pölöskeyvel szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a tizenegyest Zoran Kostic értékesítette.

Ezt követően a mezőnyben játszottak a csapatok, főként a Szpari. A végére azért maradt slusszpoén, hiszen a fiatal Vámos Márk beadása után Pölöskey jegyzőkönyvben is hitelesített gólt szerzett, hiszen szép fejessel állította be a végeredményt. Ezzel a Szpari a hetedik bajnokit is behúzta.

Felsőtárkány - Nyíregyháza Spartacus 0-4 (0-1)

Felsőtárkány, 500 néző, v: Pillók ( Baghy, Fodor)

Felsőtárkány: Herceg - Juhász, Kaszás, Papp, Nagy Z., Bocsi - Csirmaz, Tölgyesi (Nagy D. 86.), Reznek (Szívós, 88.), Kálmán (Babos, 83.) - Molnár. Vezetőedző: Uray Attila.

Nyíregyháza Spartacus: Ovszijenko - Szokol, Rakovic, Törtei, Farkas - Ramos (Csorba 62.p), Abdouraman, Zofcák - Kostic (Vámos, 81.), Pölöskey, Rezes (Kiss, 83.).Vezetőedző: Mátyus János.

Gól: Törtei (28.), Rezes (70.), Kostic (78. 11-esből), Pölöskey (91.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!