Sport

2015.10.27. 09:05

Visszhangra talált közvetítések

Nyíregyháza - Megyei teqball bajnokságot rendeznek október 31-én Nyíregyházán – a Filo Focicsarnokban.

Nyíregyháza - Megyei teqball bajnokságot rendeznek október 31-én Nyíregyházán – a Filo Focicsarnokban.

Immár országos visszhangot kapott az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság kezdeményezése. Mint ismert, a szervezet az őszi idény minden fordulójában – interneten keresztül – élő online közvetítést ad egy-egy bajnoki mérkőzésről. Mindemellett az Igazgatóság a közelmúltban tette közzé az InStat Football által a Nagyhalász–Ibrány (1–5) meccsről készített részletes statisztikai elemzést.

Ugyanakkor lassan mindenki megbarátkozhat a gondolattal, hogy 2016. januárjától bevezetik az IFA (Integrált Futball Alkalmazás) rendszert, amely a régi mlsz.info., iroda.mlsz és az adatbank helyét veszi át. Az egyesületekre nagyobb felelősség hárul az új érában, mivel ezen keresztül kell majd intézniük például az igazolásokat, a mérkőzés módosításokat. A tervek szerint a megyei Igazgatóság decemberben oktatást szervez a csapatok képviselőinek számára.

– A laptopokat már a legalsóbb osztályban is biztosítottuk, tehát valamennyi egyesület rendelkezik megfelelő eszközökkel, az elméleti ismeretek „átadása” a következő feladat – közölte Krizán Sándor igazgató.

Ugyancsak friss információ, hogy a szabolcsi Igazgatóság első alkalommal hirdeti meg, október 31-én, szombaton a megyei teqball bajnokságot, melynek győztesei részt vehetnek a november 14-én, Budapesten esedékes országos döntőben. A „hazai” eseménynek a nyíregyházi Filo Focicsarnok ad otthont, és megkötés nélkül bárki elindulhat. Előzetes időpont egyeztetés után.

Ingyenes gyakorlásra is nyílik lehetőség. Jelentkezés a nevezési lap elküldése a [email protected] email címen, a nevezési díj befizetésének igazolásával.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!