Sport

2015.11.27. 09:49

Hulk sem csinálta volna jobban

Tiszavasvári - Noha nem Nagy Dávid a legnagyobb labdaművész, a harcosság kamatozott a Sényő elleni meccsen.

Tiszavasvári - Noha nem Nagy Dávid a legnagyobb labdaművész, a harcosság kamatozott a Sényő elleni meccsen.Ami a sényőiek számára kisebbfajta dráma, Nagy Dávid számára maga a mámor. A Tiszavasvári titán négy gólt varrt be a Sényő-Carnifex elleni megyei első osztályú meccsen, vagyis lesz mire emlékezni a szürke téli napokon. Az idei zárófellépésen kiosztott méretes zakó (7–1) főszabásza a huszonkét éves futballista volt, aki az ominózus összecsapáson többször talált a kapuba, mint a teljes őszi szezon korábbi szakaszában. Mondjuk, bal oldali középpályásként nem is ez a legfőbb reszortja.

– Ahogy a csapat, én is a végére kezdtem formába lendülni, ezen a meccsen pedig minden sült – jegyezte meg a Nagy Dávid, akire a Hulk becenevet ragasztották. Naná, hogy nem véletlenül, akárcsak a brazil klasszis, ő sem az a vékonydongájú labdarúgó. – Még régebben, a megye kettőben egy Nyírpazony elleni meccsen szereztem már négy gólt, egyébként nekem az előkészítés a feladatom. Lehet, nem én vagyok a legnagyobb labdaművész, de szerintem akarattal és megfelelő hozzáállással sok minden kompenzálható. Nekem például feküdt, hogy mély volt a talaj a mérkőzésen, mert brusztolós, harcos játékosnak tartom magam, ha kell csúszok-mászok.

Nagy Dávid a jelek szerint tudja, lassú víz partot mos, előbb produkálni kell, így eljöhet az ő ideje is.

– Lesz, ami lesz, egyelőre nem tervezek. Szeretnénk stabil tagja lenni a csapatnak, a többit majd meglátjuk. Jó lenne az első hatban végezni a bajnokságban, és már most is szebben festene a tabella, ha a Gyulaháza és a Kemecse elleni meccset nem szúrjuk el, hat pontot „dobtunk el” magunktól, holott a kilencedik helyett akár a negyedik helyen is állhatnánk...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!