Sport

2015.11.12. 09:29

Kőhajításnyira a világkupa részvételtől

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcsi sikerek születtek a fogathajtó kvalifikációs viadal első fordulójában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcsi sikerek születtek a fogathajtó kvalifikációs viadal első fordulójában.

A tét nem kicsi, hanem az, hogy mely fogatok versenyezhetnek majd a hónap végén a világkupán, a Papp László Budapest Sportarénában. A kétfordulós selejtezősorozat első állomásán, Szirmabesenyő-Baloghligeten 31 induló állt rajthoz a kettes fogatok kategóriájában, köztük 11 szabolcs-szatmár-beregi. A viadalt ifjabb Fekete György nyerte meg, így neki igen jó esélye van, hogy a székesfehérvári folytatásban kiharcolja a részvételt. Az A kategóriában három, a BC-ben öten kvalifikálják magukat az Arénába.

Fogathajtás

Világkupa kvalifikációs verseny, 1. forduló, Szirmabesenyő-Baloghliget

Póni fogat: 1. Farkas Zsolt (Nyírbátori Hagyományőrző LE).

Kettes fogat: 1. ifj. Fekete György (Nyírbátori LSE), 5. Fekete György (Nyírbátori LSE), 6. Hepp Róbert (Napkori Hagyományőrző LK), 10. Papcsák András (Nyírségi LTE), 12. Dóka Attila (Nyírségi LTE), 14. Fábián Ferenc (Ópályiak BK), 16. Kiss Sándor (Nyírségi LTE), 18. Tárkányi János (Újfehértói LBSE), 19. Bányai Norbert (Timpex LSE), 21. Magyar Gergő (Kálló LBSE), 22. ifj. Papcsák István (Nyírségi LTE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!