Sport

2015.11.14. 18:07

Nyírbátori FC - Véberéknek semmi, a Bátornak ez is valami

Nyírbátor - Megszakadt az NB III-as nyírbátori futballcsapat szerzett gól nélküli sorozata, de a második őszi győzelemre továbbra is várni kell.

Nyírbátor - Megszakadt az NB III-as nyírbátori futballcsapat szerzett gól nélküli sorozata, de a második őszi győzelemre továbbra is várni kell.

Némi vendégfölénnyel telt az első félidő nagyobbik része a nyírbátori NB III-as bajnokin, de a játékrész hajrájában hol a kapufa, hol a Rákosmente KSK kapusa, egy ízben pedig a játékvezető fosztotta meg a bátoriakat a vezető góltól, illetve a tizenegyestől. A második játékrészt megint jobban kezdte a Véber-csapat, több kapusbravúr és egy kapufa után az 56. percben úgy nézett ki, megint veszett minden, de azonnal sikerült az egyenlítés. Ezt követően erőn felül teljesítve több gólszerzési lehetőség is adódott a hazai csapat előtt, de maradt a döntetlen, egyúttal a kétely, hogy akkor most pontot szerzett, vagy elvesztett kettőt a Nyírbátor…

NB III: Keleti csoport, 16. forduló

Nyírbátori FC–Rákosmente KSK 1–1 (0–0)

Nyírbátor, 130 néző, v.: Kátai.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Lipcsei M., Ambrusz, Benkő B., Boros D., Szilágyi K., Fabu M., Terdik (Gál R., 84.), Bagi Á. (Pálfi I., 92.), Soós T., Török I. (Baglyos, 80.). Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Rákosmente: Markek – Kis R., Turcsik, Vattai, Törőcsik B., Simita, Balaskó Cs., Szala (Szabó R., 82.), Farkas Z., Katona A., Király B. Edző: Véber György.

Gól: Török I. (58.), illetve Király B. (56.). Jó: Tóth Sz., Ambrusz, Szilágyi K., Lipcsei M., illetve Kis R., Király B. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Folytattuk az előző heti fegyelmezett játékunkat, ami ezúttal a döntetlenhez volt elég. Remélem, a következő mérkőzésen tovább haladunk ezen az úton, de már a szerencse is mellénk szegődik.

Véber György: – Szégyellem magam az egész csapat helyett, ez semmi sem volt…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!