Sport

2015.12.11. 08:54

A Kölcsey utolsó idei mecccse az első helyről dönt

Nyíregyháza - Akár „aranyos” történet is kerekedhet az ezüstvasárnapi rangadóból a Kölcsey számára.

Nyíregyháza - Akár „aranyos” történet is kerekedhet az ezüstvasárnapi rangadóból a Kölcsey számára.Érdekes megoldásra szavazott a Balmazújváros. A női kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban korábban elhalasztott Kölcsey DSE-Nyíregyháza elleni mérkőzést Debrecenbe „vitte”, és az időpontra is mindent lehet mondani csak azt nem, hogy közönségbarát lenne. A találkozót egyébiránt előzőleg is a hajdúságiak kérésére tolták el, akik valószínűleg teremgondok miatt választották helyszínül a cívisvárost. Ráadásul a meccs vasárnap délelőtt, 9.45-kor kezdődik, ami feltételezi, hogy nem születik nézőcsúcs.

Holott a tét nem kisebb, mint az őszi bajnoki cím. A veretlenül listavezető nyírségiek előnye két pont a házigazdával szemben, amelynek viszont jobb a gólkülönbsége. Magyarán, döntetlen esetén Hadobás István együttese hónapokig az élre fagy, sőt, egy újabb győzelemmel (ami a nyolcadik lenne az idényben...) tetemes előnyre tenne szert nem csupán a harmadik Újvárossal szemben, a második Hajdúböszörménytől is három egységre távolodna el. Vagyis, az ezüstvasárnapi rangadó akár a teljes évad sorsát nagyban befolyásolhatja...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!