Sport

2016.02.22. 10:57

Négyből három pontot hazahozott a Nyírbátor

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Az NB II-ben továbbra is megállíthatatlan az apagyi csapat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Az NB II-ben továbbra is megállíthatatlan az apagyi csapat.

NB I, férfi

ASE Szécsény II–Nyírbátori ASE 7–11

Nagyon fontos két pontot szerzett a bátori csapat idegenben, és külön öröm, hogy Molnár Dávid egyre jobb teljesítményt nyújt. Győztek: Németh J. 4, Molnár D., Benyovszki 2-2, Tóth G., a Németh J., Tóth G. és a Benyovszki, Molnár D. páros 1-1.

NB II, férfi

Vásárosnaményi SZSE–Debreceni ABE 8–10

Végig a vásárosnaményi csapat vezetett, 8–7-ás állás után azonban nem sikerült meccset nyerni, így kicsúszott a kezéből nemcsak a győzelem, a pontszerzés lehetősége is. Gy.: Tuckanjuk, Sztoj, Szilágyi Z. 2-2, Mágocsi, a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1-1.

Gödöllői EAC II–Apagy SE 4–14

A hazai csapat az esélytelen nyugalmával játszva több mérkőzést is vesztett állásból megfordítva sem tudta megnehezíteni az apagyiak dolgát. Gy.: Nagy B. Hodász 4-4, Poór T. 3, Fodor I. 2, a Nagy B., Hodász páros 1.

Apagy SE–Nyírmadai ISE 18–0

Megállíthatatlan volt a hazai csapat, de a nyírmadaiak is szépen küzdöttek, és kevésen múlt, hogy meccseket nyerjenek. Gy.: Nagy B., Hodász, Poór T., Fodor I. 4-4, a Fodor I., Poór T. és a Nagy B., Hodász páros 1-1.

Egri CSC II–Nyírbátori ASE II 9–9

Ugyan tartalékos csapat volt az egri csapat, de a bátoriak részéről így is bravúrosnak számít a döntetlen. Gy.: Kiss Zs. 3, Szőllősi T., Szeles B. 2-2, Majoros M. és a Kiss Zs., Szőllősi T. páros 1-1.

NB III

Útfestők-Apagy SE III–Miskolci EAFC 11–7

A rangadón jó egyéni teljesítményekkel felőrölte a megerősödött ellenfelét az apagyi csapat, 10–5-ös vezetés után magabiztos győzelemmel tartotta meg a tabellán vezető pozícióját. Gy: Szűcs A. 4, Fodor G., Zachár 3-3, a Fodor G., Szűcs A. páros 1-1.

Apagy SE II–Debreceni ASE 6–12

Az esélyesebb vendégcsapat ellen négy döntőszettes mérkőzést elveszítve akár a pontszerzés is sikerülhetett volna, de a rutinosabb játékosokból álló debreceni alakulat a döntő pillanatokban jobban összpontosított. Gy.: Vakály J. Kiss Z. 2-2, Benga és a Kiss Z., Vakály J. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Teva-Debrecen SE II 11–7

Végre a tudásának megfelelően játszott a fehérgyarmati csapat, és ennek megfelelő eredmény született, az eredmény a vendégekre nézve hízelgő. Gy.: Bartha M. 4, Garda I., Orosz A. 2-2, Balogh A., az Orosz A., Garda I. és a Balogh A., Bartha M. páros 1-1.

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Teva-Debrecen SE I 3–15

A jó erőkből álló, már NB II-esnek tekinthető debreceni csapat ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a sérülésektől terhelt újonc ellen. Gy.: Németh T., Joó Z. és a Joó Z., Szák Á. páros 1-1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!