Sport

2016.04.10. 09:06

Nyírbátori FC: Véget ért a szép bátori sorozat

Nyírbátor - Már az első percben gólt kapott és végül hazai pályán veszített az NB III-as futballcsapat.

Nyírbátor - Már az első percben gólt kapott és végül hazai pályán veszített az NB III-as futballcsapat.

A vendégek kezdték a szombati nyírbátori NB III-as bajnokit, amelynek remek sorozattal vágott neki a házigazda Nyírbátori FC. A kezdésnek pusztán azért volt jelentősége, mert három labdaérintésből, már a tizedik másodpercben gólt szereztek a putnokiak. Ez rányomta a bélyegét az első játékrészre, és hiába birtokolta többet a hazai csapat a labdát, a borsodiak jól zártak, és veszélyesen kontráztak.

A szünet utáni cserékkel a támadójátékot erősítette a hazai pályán ezúttal debütáló Márton István edző, ennek kezdetben meg is lett az eredménye, hiszen szépített az NYFC. Ezt követően a levegőben lógott az egyenlítés, de egy kapuskirúgást követő védelmi botlás újra kétgólos vezetést jelentett a Putnok számára. Összességében jóiramú, izgalmas mérkőzésen a hazai védelem megingásait könyörtelenül kihasználó vendégek megérdemelten szerezték meg a három, lezárva a nyírbátoriak szép sorozatát.

NB III: Keleti csoport, 26. forduló

Nyírbátori FC–FC Putnok

1–3

(0–2)

Nyírbátor, 300 néző, v.: Csonka B. Nyírbátor: Fülöp G. – Ambrusz, Szilágyi K., Benkő B. (Terdik, a szünetben), Bagi Á., Müller Zs., Fabu M., Illés Gy., Vámos M., Lakatos L. (Nagy D., 60.), Török I. Edző: Márton István. Putnok: Botló – Nyisalovits, Molnár M., Fehér B. (Kovács B., 73.), Süttő, Marcinaskó (Sápi J., 91.), Tóth Sz., Belényesi Cs., Madarász (Zimányi A., 81.), Zimányi Á., Bene A. Megbízott edző: Bányai Péter.

Gól: Süttő (öngól, 66.), illetve Marcinaskó (1.), Madarász (34.), Bene A. (70.). Jó: Müller Zs., Vámos M., illetve Botló, Marcinaskó, Zimányi Á., Bene A. (Tudósító: Balla István)

Mesterszemmel

Márton István: – Rémálomszerűen kezdtük a meccset, és ezek után kapkodóvá vált a játékunk. A szünetben rendeztük a sorainkat, átalakítottuk a csapatot, egy kettőnél reális esélyünk volt az egyenlítésre, ám kapuskirúgásból újabb gólt kaptunk…

Bányai Péter: – A két jó formában lévő csapat találkozójából mi jöttünk ki győztesen, érzésem szerint ilyen különbséggel is megérdemelten győztünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!