Sport

2016.05.31. 08:16

Az utolsó pillanatokban fordult a kocka

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj sokáig vezetett, mégis elbukta a Berettyóújfalu elleni meccset.

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj sokáig vezetett, mégis elbukta a Berettyóújfalu elleni meccset.

Ebben több volt. Hat másodperccel a befejezés előtt kapott góllal úszott el a pontszerzés esélye a Nyírgyulaj számára az élvonalbeli futsalbajnokság felsőházi rájátszásának aktuális összecsapásán. Holott a szünetben még olybá tűnt, az ,,odavágón,, kiharcolt döntetlen után a nyírségiek ezúttal hazai pályán is kibabrálnak a hajdúságiakkal, A Lovas-legénység egészen a második félidő hajrájáig vezetett a Berettyóújfalu ellen, amely az egyenlítés követően kockáztatott: vészkapus felállást választva létszámfölényben, a komplett magyar válogatott sort bevetve az utolsó pillanatokban brusztolta ki a győzelmet.

Mindeközben, főként a végjátékban néhány érdekes bírói ítélet sem a házigazdának kedvezett... A továbbra is hatodik helyen tanyázó gyulajiak pénteken a címvédő Győri ETO otthonában szerepelnek.

KM-KT

Futsal

NB I., felsőházi rájátszás, 8. forduló

Nyírgyulaj KSE–Berettyóújfalu 2–3 (2–1)

Nyírbátor, 300 néző, v.: Futó T., Gál P.

Nyírgyulaj: Kriston D. – Kovács I., Tóth B., Faragó L., Pálvölgyi B. Csere: Fekete G., Varga D., Nagy I., Kondás K., Lovas N., Czerula Zs., Szép T., Siska G., Végső Zs. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Nagy I., Pálvölgyi B., illetve Szabó P., Dávid R., Trencsényi J.

További eredmény: Veszprém–Haladás 3–6.

Az állás: 1. Rába ETO 28 pont (7 pontot hozott magával az alapszakaszból), 2. Dunaferr 21 (3), 3. Haladás 17 (5), 4. Berettyóújfalu 15 (4), 5. Veszprém 4 (2), 6. Nyírgyulaj 3 (1)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!