Sport

2016.05.17. 11:40

Kisvárda Master Good - Pont helyett csak hibapont

Kisvárda - Több nagyszerű sorozata is megszakadt Balmazújvárosban a Kisvárda Master Good csapatának.

Kisvárda - Több nagyszerű sorozata is megszakadt Balmazújvárosban a Kisvárda Master Good csapatának.

Először veszített a Balmazújvárossal szemben NB II-es bajnokit a Kisvárda Master Good. Miként a két csapat legutóbbi, 2013 augusztusában játszott hajdúsági mérkőzésén, most is hat gól született, újra eseménydús volt a hajrá, de ezúttal nem 3–3-as végeredményt mutatott az eredményjelző az impozáns balmazújvárosi létesítményben, hanem 4–2-es hazai győzelmet.

Ezzel november 28-a óta veszített újra idegenbeli bajnokit a Várda (akkor is 4–2-re, Szolnokon), azóta hét utazós meccsen maradt veretlen, az utóbbi ötöt meg is nyerte. Minden fellépést figyelembe véve pedig hat veretlenül megvívott bajnoki után kapott ki a csapat. Az eredmény és a kapott gólok ismeretében megérte váltani a kapusposzton, illetve a támadósorban, ahonnan kimaradt a legutóbb két gólt szerzett Koszta Márk?

– A mérkőzés után már mindig okosabb az ember, de meg akartuk adni azoknak is a lehetőséget, akiket idehoztunk, és esetlegesen kevesebbet játszottak eddig – felelte Soós Imre, a kisvárdaiak vezetőedzője. – Kapusunk, Ribánszki László számára valóban nem sikerült túl jól ez a mérkőzés, de nem szabad egy, vagy két játékos nyakába varrni a vereséget, a csapat veszített, a csapat hibázott. A gólok előtt olyan bakik fordultak elő, amelyek ezen a szinten nem mege​ngedhetőek. Pedig úgy indítottuk a meccset, ahogy terveztük, ám a Balmazújváros helyzet nélkül jutott kétgólos előnyhöz. Hatvan percet játszottunk emberelőnyben, de a folyamatos esőzés és a pálya talaja miatt ebből nem nagyon tudtunk profitálni, illetve a csúszós játéktérből adódóan a mi játékunkban is benne volt a hibapont, ami sajnos elő is jött.

Ezek is érdekelhetik