Sport

2016.05.22. 18:15

Nagy durranás lenne a nyírgyulaji pontszerzés

Nyírgyulaj - Ez kemény lesz. Nem csupán a hétfői túra, amikor a Dunaferr vendégeként mutatja meg magát a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata – hanem a folytatás is.

Nyírgyulaj - Ez kemény lesz. Nem csupán a hétfői túra, amikor a Dunaferr vendégeként mutatja meg magát a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata – hanem a folytatás is. A felsőházi rájátszásban érdekelt nyírségiek a dunaújvárosi fellépés után három nappal a Haladást fogadják, mindeközben a két fronton érintett játékosokra jövő szerdán megyei első osztályú nagypályás mérkőzés is vár – a listavezető Ibrány ellen.

Maradva a legközelebbi feladatnál: a házigazda dunaújvárosiak felettébb jól, konkrétan a második helyen tanyáznak, csak és kizárólag a bajnoki címvédő Győri ETO előzi meg őket. Öt fellépésükből mindössze egyet buktak el (ki nem találják, éppen a kisalföldiekkel szemben vesztettek...), ugyanakkor a gyulajiak szereplésére sem lehet panasz, elvégre már két pontot szereztek a legjobbakkal vívott csatározás során. Ráadásul mindkétszer idegenben domborítottak. Amennyiben ezúttal is hasonló bravúrra lennének képesek, nos, az már tényleg nagy durranás lesz...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!