Sport

2016.05.27. 10:11

Nem tudtak előre haladni a nyírgyulajiak

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj nem tudta megakadályozni az esélyesebb vendégek sikerét.

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj nem tudta megakadályozni az esélyesebb vendégek sikerét.

Nem lógathatták a lábukat a nyírgyulajiak, akik alig hetvenkét órával a dunaújvárosi túra után a Haladást fogadták az élvonalbeli futsalbajnokság felsőházi rájátszásának immár hetedik körében. A szombathelyiek a dobogóért hajtanak, és a nyírbátori találkozót követően tovább éltethetik éremszerzési esélyeiket. A hazaiak ugyanis ezúttal nem tudtak újabb bravúrt bemutatni: bár az első félidő még szoros meccset ígért, a folytatásban a vendégek írták a forgatókönyvet, akik a 3–1-es vezetés birtokában már nyugodtan játszhattak. Az utolsó tíz percben – a pontmentés érdekében – vészkapus megoldásra álltak át a hazaiak, de újabb két gólt kaptak, ami megpecsételte sorsukat. Kovács István kisbüntetőből szerzett találata már csupán az eredmény kozmetikázásra volt elegendő.

A hatodik helyen ragadt Gyulaj hétfőn este újfent otthon szerepel, amikor a Berettyóújfaluval csap össze.

KM-KT

Futsal

NB I., felsőházi rájátszás, 7. forduló

Nyírgyulaj KSE–Haladás 2–5 (0–1)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Viczián M., Flinta Z

Nyírgyulaj: Pallai Zs. – Kovács I., Varga D., Faragó L., Pálvölgyi B.? Csere: Fekete G., Tóth B., Nagy I., Kondás K., Lovas N., Czerula Zs., Szép T., Kriston D. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Pálvölgyi B., Kovács I., illetve Hegyesi Zs., Öreglaki N., Nagy I. (öngól), Hajmási M., Vidák B.

Az állás: 1. Rába ETO 25 pont (7 pontot hozott magával az alapszakaszból), 2. Dunaferr 18 (3), 3. Haladás 14 (5), 4. Berettyóújfalu 12 (4), 5. Veszprém 4 (2), 6. Nyírgyulaj 3 (1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!