Sport

2016.08.19. 16:11

"Fel kell kötni azt a bizonyost, ha pontot akarnak szerezni"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 2. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 2. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője.

Vasárnap

Kótaj (8.)–Nagykálló (11.): – A Kótajnak kötelező a győzelem, ha bajnokságot akar nyerni.

Apagy (5.)–Tiszadob (7.): – Győz a hazai csapat.

Ramocsaháza (6.)–Encsencs (4.): – Nem vagyok tisztában a ramocsaházi csapat képességeivel, ezért óvatos leszek: döntetlen.

Nyíribrony (13.)–Gávavencsellő (3.): – Átalakult a Nyíribrony, amely hazai pályán, ha kicsit szenvedősen is, de behúzza a három pontot.

Rohod (15.)–Geszteréd (14.): – Két újonc csapat. Győzzön a jobb.

Kállósemjén (2.)–Nyírlugos (1.): – Mindkét csapat jól kezdett, talán a hazai pálya előnye dönthet.

Terem (16.)–Kemecse (9.): – A Kemecsének nagyon nagy szüksége van a három pontra. Ugyanakkor ha a Teremhez visszatérnek a nyaralók, szoros is lehet.

Levelek (10.)–Újfehértó (12.): – Ennek a mérkőzésnek mindig van egy kis feelingje. Tudjuk, Újfehértón milyen célokért küzdenek, de mi azért vagyunk, hogy ezt megnehezítsük. Hazai pályán a három pontra játszunk.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője

Vasárnap

Tiszakanyár (9.)–Ajak (10.): – Az egyik legstabilabb háttérrel rendelkező egyesület a Tiszakanyár, amely mindig a szívem csücske marad. Nyernek a hazaiak. (A mérkőzés 16 órakor kezdődik)

Őr (14.)–Nyírmada (6.): – Szerintem az Őr lesz a meglepetéscsapat, hazai pályán képesnek tartom a pontszerzésre.

Nyírkarász (4.)–Záhony (8.): – Úgy gondolom, hogy a Karász egységesebb csapat, otthon, ha nehezen is, de behúzza a meccset.

Tiszaszentmárton (7.)–Dombrád (1.): – Ha a Dombrád komolyan gondolja céljait, akkor ezen a meccsen sem hibázhat.

Kék (15.)–Fényeslitke (3.): – Nehéz bármit mondani, maradjunk annyiban, háromesélyes meccs.

Vaja (2.)–Pátroha (13.): – A Vaja jól kezdte a bajnokságot, azt hiszem, ha meg is fog szenvedni, de ismét megszerezheti a három pontot.

Demecser (5.)–Újdombrád (11.): – Számunkra csak akkor ér valamit a Mezőladányban aratott győzelem, ha a masszív Újdombrád ellen is sikerrel teljesítünk.

Szabadnapos: Ladányi TC

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Kiss Ervin, a Nyírcsaholy edzője.

Vasárnap

Vámosoroszi (2.)–Csengersima (11.): – A csoport egyik legjobb csapatával szemben még a pontszerzés is hatalmas bravúr lenne az újonc vendégek számára.

Tyukod (15.)–Nábrád (9.): – Háromesélyes, így talán lesz egy harcos iksz.

Nyírmeggyes (8.)–Csenger (7.): – Úgy gondolom, a Csenger esélyesebb, főleg, ha Katona Pali nem húsz, hanem legalább harminc percet játszik...

Beregdaróc (4.)–Tarpa (1.): – Mindkét csapat remekül kezdett, ettől függetlenül a Tarpát esélyesebbnek érzem, bár a labda gömbölyű...

Nagydobos (16.)–Tisztaberek (5.): – A hazaiaknak fel kell kötni azt a bizonyost, ha pontot akarnak szerezni, mert ez a bereki csapat remek küzdő, és még focizni is tud.

Nyírcsaholy (6.)–Milota (12.): – Tiszteljük a milotai csapatot, de hazai pályán mindenki ellen győzni szeretnénk. Jó lenne visszaállítani a csaholyi pálya régi varázsát, ahová nem nyerni jártak ellenfelek...

A Szatmárcseke–Tiszakóród mérkőzést augusztus 24-én, a Kölcse–Mérk-Vállaj találkozót november 1-én játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!