Sport

2016.10.02. 14:05

Nyírbátori FC: Oda-vissza fordították, és nyertek a diósgyőriek

Miskolc, Nyírbátor - A labdarúgó NB III-ban szereplő nyírbátoriak vasárnap ebédidőben Miskolcon léptek pályára.

Miskolc, Nyírbátor - A labdarúgó NB III-ban szereplő nyírbátoriak vasárnap ebédidőben Miskolcon léptek pályára.

Egymás hibáiból igyekeztek élni a vasárnapi NB III-as matinémérkőzés résztvevői, a gólokhoz pedig a kapusok bakija is kellett. Az első találat az NB I-ben szereplő játékosokkal is megerősített „kis” Diósgyőré volt, majd a szünetet követően egy perc alatt szerzett két góllal fordított a Nyírbátori FC.

Azonban ez a mérkőzés még tartogatott további fordulatot, és Boros Gábor duplájával megint átvették a vezetést a hazaiak. Mint utóbb kiderült végleg, mert a hátralévő időben már nem tudott újítani az NYFC, amelyen most még a hétközi edzőváltás sem segített. A bátoriak döntetlen színezetű mérkőzést veszítettek el.

NB III: Keleti csoport, 9. forduló

Diósgyőr II–Nyírbátori FC

3–2

(1–0)

Miskolc, 100 néző, v.: Györki.

Diósgyőr II: Szalma – Bodnár D. (Szabó II Balázs, 73.), Ivánka (Fazekas M., 38.), Mahalek, Nemes M., Eperjesi, Kitl M. (Tóvizi, 69.), Oláh B., Kádas, Szabó I Balázs, Boros G. Edző: Sütő Szilárd.

Nyírbátor: Vasas G. – Benkő B. (Török I., 89.), Ambrusz, Kornutjak, Boros D., Reznek (Terdik, a szünetben), Müller Zs., Szabó R., Lakatos L., Bagi Á., Hornyák (Nagy D., 63.). Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Szabó I Balázs (26.), Boros G. (69. és 78. – az elsőt 11-esből), illetve Terdik (60.), Lakatos L. (60.). Jó: Eperjesi, Kitl M., Boros G., illetve Benkő B., Hornyák. (Tudósító: Baracsi Balázs)

Sütő Szilárd: – Változatos mérkőzésen megjártuk a mennyet és a poklot is, a kidolgozott helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg ezt a számunkra rendkívül fontos meccset.

Ambrusz Árpád: – A fordítás után kezünkben volt a mérkőzés, de saját hibáinknak köszönhetően mégis elveszítettük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!