Sport

2016.10.29. 08:46

Vesztes negyeddöntő után jöhet a pihenő

Budapest, Nyíregyháza - A román Marius Copil ellen játszott Fucsovics Márton a budapesti ATP-challengerversenyen péntek este.

Budapest, Nyíregyháza - A román Marius Copil ellen játszott Fucsovics Márton a budapesti ATP-challengerversenyen péntek este.

A múlt heti bejelentés óta, hogy Fucsovics Márton (153. a világranglistán) számára a budapesti ATP-challengerverseny (kemény pálya, 64 ezer euró) az utolsó 2016-ban, a továbbjutás mellett Marci számára minden meccsnek az is egyben a tétje, hogy láthatjuk-e még egy-két meccs erejéig a BOK-csarnokban a WHB Hungarian Openen.

Az első két fellépés után sikerült kitolnia az idei évzárást, a pénteki negyeddöntőben azonban véget ért a nyíregyházi teniszező számára az ezévi szereplés, jöhet a fájós térd miatti pihenés. Pedig a román Marius Copil (175.) elleni negyeddöntő jól indult Marci számára, rögtön elnyerte ellenfele adogatását, de azt nem sikerült megtartani a szett végéig. Olyannyira, hogy amikor másodjára adogatott a játszmában maradásért, 5:6-nál másodszor is brékelt a román, és vitte a szettet.

A másodikban Copil kezdett, így rendre Fucsovics előtt járt egy lépéssel, majd amikor a nyíregyházi játékos 4:3-nál negyedjére adogatott az egyenlítését, két bréklabda hárítása után egy számára kedvezőtlen vonalbírói ítéletet követően reklamált is, de csak azt érte el vele, hogy felhúzta magát. Copil élt a lehetőséggel, majd kiszerválta a meccset, 7:5, 6:3-ra nyert, Marci pedig ebben az évben már nem lép többet pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!