Sport

2016.11.17. 08:33

Ezt még sokáig fogják emlegetni Nyírgyulajon

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj futsalcsapata bejutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában, mivel maratoni hosszúságú meccsen legyőzte a Ferencvárost.

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj futsalcsapata bejutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában, mivel maratoni hosszúságú meccsen legyőzte a Ferencvárost. A két élvonalbeli együttes olyan mérkőzést vívott, amelyre fény évente akad példa a sportágban. Sem a rendes játékidőben, majd a 2x5 perces ráadásban sem született gól! A büntetőpárban Pallai Gábor hárította a ferencvárosiak második kísérletét, mivel a hazaiak három rúgója, Siska Gergő, Pálvölgyi Balázs és Sántha János egyaránt betalált – a nyírségiek kerekedtek felül és készülhetnek a folytatásra. KM

Futsal

Magyar Kupa, nyolcaddöntő

Nyírgyulaj KSE–FTC-Futsal 0–0, büntetőkkel: 3–1

Nyírbátor, 400 néző, v.: Szabó F., Szűcs L.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Lovas G., Sántha J., Siska G., Nagy I. Csere: Tóth B., Angyalos A., Varga D., Orosz D., Szabó Á., Faragó L., Gömze A., Végső Zs., Pálvölgyi B. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Továbbjutott: Nyírgyulaj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!