Sport

2016.11.12. 16:22

Nyírbátori FC - Bátori győzelem a sárdagasztásban

Nyírbátor - Az ESMTK ellen is folytatta a megkezdett jó sorozatát a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Nyírbátor - Az ESMTK ellen is folytatta a megkezdett jó sorozatát a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Csak a győzelem! – ez volt a nyírbátori csapat jelszava a szombati, ESMTK elleni hazai NB III-as bajnoki előtt, e cél érdekében az irreális talajon mindent megtettek a pályán lévő játékosok. Az első félidő kiegyenlített sárdagasztásában több hazai helyzet maradt kihasználatlanul, majd a második játékrész rögtön izgalmakkal kezdődött, a védők közül kilépő Illés Gyula kapus mellett elpasszolt labdája a gólvonal előtt elakadt a sárban…

Hasonló szituációból szerezte meg a végül győzelmet jelentő gólt a Bátor, amikor Hornyák Marcell kapuson már túljutott, de a sárban elakadt labdáját Terdik Zsolt érte el hamarabb. A végén növelhette volna az NYFC az előnyét, az újra kiugró Hornyákot kiállítást és büntetőt érően kaszálták el, de a tizenegyesből Illés Gyula jobbra lőtt labdáját a kapus megfogta.

NB III: Keleti csoport, 15. forduló

Nyírbátori FC–ESMTK 1–0 (0–0)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Bálint A.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Szabó R., Benkő B., Kornutjak, Bagi Á., Müller Zs., Lakatos L., Terdik, Reznek (Boros D., 58.), Illés Gy. (Bernáth M., 80.), Hornyák M. Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád.

ESMTK: Bonica – Madarász B., Privigyei, Mátyás K., Tóbiás Zs., Lázár B., Németh Z. (Hegedűs E., 57.), Bányai, Murinai, Túri D., Bukovec. Edző: Turi Zoltán.

Gól: Terdik (64.). Kiállítva: Privigyei (elütötte a kiugró Hornyák Marcellt, 78.). Jó: Kornutjak, Bagi Á., Müller Zs., Terdik, Hornyák M., illetve Bonica, Túri D., Tóbiás Zs. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Nagyon örülünk a megszerzett a három pontnak, mindenki megtette, amit kértem tőle. Megyünk tovább a megkezdett úton.

Turi Zoltán: – Játékra alkalmatlan pályán a jól sikerült első félidő után a folytatás nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Mielőtt rendezni tudtuk volna a sorainkat, a Nyírbátor megszerezte a győztes gólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!