Sport

2016.11.13. 09:02

Új kapusedző a Szparinál!

Nyíregyháza - Véber György korábbi segítője, Borsos Vilmos váltja majd Szabó Attilát.

Nyíregyháza - Véber György korábbi segítője, Borsos Vilmos váltja majd Szabó Attilát.

A Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője Véber György az október derekán rendezett sajtótájékoztatón amolyan székfoglalóként azt is elmondta, :miként az megszokott szakmai stábjával szeretne majd dolgozni. Akkor azt is hozzáfűzte, hogy kiszemeltjei máshol vannak állásban. Nos, ami a kapusedzőt illeti, a héten már korábbi kollégájával dolgozhat, nevezetesen Borsos Vilmossal, aki Mezőkövesden is segítője volt, legutóbb pedig Szigetszentmiklóson dolgozott.

- Amikor Véber György vezetőedzővel megállapodtunk, akkor jelezte, szeretne saját stábbal dolgozni, mert azt hatékonyabbnak tartja. Mi ezt elfogadtuk, ezért november 15-től Borsos Vilmos lesz a Nyíregyháza Spartacus kapusedzője. Szabó Attilával sem szakmailag, sem emberileg semmilyen problémánk nem volt az elmúlt időszakban, és nagyon köszönjük neki azt, amit a klubért tett. További munkájához sok sikert kívánunk – nyilatkozta Brekk János, a Szpari ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!