Sport

2016.12.27. 12:35

Ajándékokkal lepték meg a Nyíregyházán sportoló gyerekeket

Nyíregyháza - A karácsony még nem ért véget... Legalábbis néhány órával kitolódott. Kedden dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, dr. Kovács Ferenc polgármester társaságában ajándékkal lepte meg a nyíregyházi gyerekeket.

Nyíregyháza - A karácsony még nem ért véget... Legalábbis néhány órával kitolódott. Kedden dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, dr. Kovács Ferenc polgármester társaságában ajándékkal lepte meg a nyíregyházi gyerekeket. A Continental Arénában szervezett eseményen a Monbebé Alapítvány kötelékében sportoló csemeték vehettek át labdákat, egyéb a játékot segítő eszközöket.

– Minden ünnepet itt töltök, bár jelenleg Budapesten dolgozom, én mindig nyíregyházi leszek – erősítette meg dr. Szabó Tünde, hogy továbbra is ezer szállal kötődik a megyeszékhelyhez. – Nagyon fontos az egészséges életmód, a mozgás, ezt kívánjuk tovább erősíteni a gyerekek körében. Jövőre többek közt vizes- és cselgáncs világbajnokság házigazdája lesz az ország, egyszer talán a most jelen lévők is színre léphetnek egy ilyen kaliberű rendezvényen. Semmi nem kizárt, akár innen is kikerülhetnek világklasszisok, a legjobbak legjobbja!

A Monbebé nevében Szilvási István az alapítvány szakmai igazgatója köszönte meg az ajándékot, huncut mosollyal megemlítve: „Szívesen jövünk máskor is...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!