Sport

2016.12.03. 21:13

Megtáltosodott a Tiszavasvári

Tiszavasvári - Nagy bravúr: a bennmaradásért küzdő hazaiak legyőzték az élcsapatok közé tartozó Békést.

Tiszavasvári - Nagy bravúr: a bennmaradásért küzdő hazaiak legyőzték az élcsapatok közé tartozó Békést.

A Kecskemét után újabb nagy „halat” akasztott a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata. Az őszi szezon végére egyre inkább belelendülő újonc szabolcsiak ezúttal a negyedik helyen tanyázó Békést gyűrték le – hatalmas csatában. Jóllehet a vendégek kezdtek jobban, ekkor még 3–1-re vezettek, több sikerélményben viszont nem volt részük ezen az összecsapáson. A bennmaradásért küzdő hazaiak ugyanis egész egyszerűen megtáltosodtak: szűk negyedóra alatt fordítottak, innentől pedig – akármilyen meglepő – már csak futottak az eredmény után az esélyesebb látogatók. Mindhiába. A stabil kapusteljesítmények mellett különösen a kényszerből jobbszélsőt játszó Balázs Máté domborított, akinek elsült a keze, kereken tíz góllal keserítette a békésieket.

Ehhez csak annyit: ilyen tűzzel és akarással bármire képes lehet a folytatásban a Tiszavasvári.

KM-KT


Kézilabda: NB I B, férfi

Tiszavasvári SE-QUICK 2000–Békés 32–29 (14–14)

Tiszavasvári, 400 néző, v.: Sándor Gy., Szabó B. Tiszavasvári: Tóth M. – Balázs M. 10, Zsigmond G. 6, Dobos B. 4, Dancs M. 4, Kovács Á. 4/1, Mezei L. 2. Csere: Bagi I., Boczák K. (kapusok), Feind Z. 2, Nácsa B., Veres I., Nagy Á., Kiss K., Csontos M., Kovács L. Játékos-edző: Türk Ferenc. Kiállítások: 4, illetve 8 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 1/1. Junior: 27–33.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!