Sport

2017.01.16. 18:45

Nyíregyházán és Kisvárdán is oktatják az IFA-t

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Baktalórántháza és Fehérgyarmat után a héten további két helyszínen tart oktatást a Megyei Igazgatóság az MLSZ új ügyviteli rendszerének használatáról.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Baktalórántháza és Fehérgyarmat után a héten további két helyszínen tart oktatást a Megyei Igazgatóság az MLSZ új ügyviteli rendszerének használatáról. Miután most már az egyesületek minden ügyintézése (igazolások, játékengedély és regisztrációs-kártya kérés, jegyzőkönyvfelvitel) az https://ifa.mlsz.hu oldalon keresztül zajlik, így rendkívül fontos, hogy valamennyi egyesület elektronikus képviselője megfelelően tudja kezelni az új rendszert. Mivel további oktatások már nem lesznek, így minden olyan egyesületi képviselőt várnak erre a két helyszínre, akik a múlthéten nem tudtak elmenni az előadásokra. Január 17-én kedden, 18 órától Nyíregyházán, a Városi Stadionban (régi épület, Konferenciaterem), míg csütörtökön, 18 órától Kisvárdán, a Várkerti sportpályán (új öltözőépület, konferenciaterem) tartják a soros oktatás.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!