Sport

2017.02.18. 20:19

Tiszavasvári SE - Jöttek, láttak, nem tétlenkedtek

Tiszavasvári - A hajrára feltámadó Tiszavasvári jelentősen szűkített a vereség különbségén.

Tiszavasvári - A hajrára feltámadó Tiszavasvári jelentősen szűkített a vereség különbségén.

Azt aligha vonhatta kétségbe bárki, hogy az Algyő abszolút favoritként érkezett Tiszavasváriba. Elvégre a vendégek a második helyen táboroznak a férfi kézilabda NB I B. Keleti csoportban, míg az újonc hazaiak a bennmaradásért harcolnak. A felettébb rutinos, korábbi élvonalbeli játékosokat bevető csongrádiak jöttek, láttak és nem is bíztak semmit a véletlenre, már a találkozó elejét megnyomták. Olyannyira, hogy a tizedik percben 8-1-re vezettek, a vendégek előnye pedig tovább duzzadt a szünetre. A folytatásban sem változott a forgatókönyv, az utolsó negyedórában viszont feltámad a házigazda, amely jelentősen kozmetikázott a különbségen.

Ezzel együtt nem történt semmi meglepő,az Algyő egész egyszerűen érvényesítette a papírformát.

- KM-KT -

Kézilabda: NB I B, férfi

Tiszavasvári SE-QUICK 2000–Algyő 33-37 (13-22)

Tiszavasvári, 600 néző, v.: Kiu G., Kiu T.

Tiszavasvári: Boczák K. - Benyusz K. 1, Dancs M. 10, Kovács Á., Dobos B. 7, Csontos M. 3, Mezei L. 2. Csere: Bagi I., Tóth M. (kapusok), Kovács L., Kiss K. 1, Bod B., Nagy Á. 6/4, Hangyel N. 1, Feind Z. 2, Balázs M. Edző: Türk Ferenc. Kiállítások: 6, illetve 10 perc. Hétméteresek: 5/4, illetve 2/1. Junior: 39-38.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!